Beke Ágnes

Beke Ágnesként vagy Amyként ismerhettetek meg az egyetemen és a tanulmányaimat 2014 óta folytatom az ELTE IK programtervező informatikus szakán. Már abban az évben elkezdtem bekapcsolódni az egyetemi életbe, mint animátor és amikor tudtam segítettem a Hallgatói Önkormányzat munkáját. 2015 májusában lettem először küldött a Kommunikációs és Szervező Bizottságban, majd múlt évben a Kommunikációs és Külügyi Bizottság tagjaként próbáltam segíteni mikor tudtam. Idén (valószínűleg utoljára) szeretnék még csatlakozni a küldöttek soraihoz, hogy a kommunikációs és külügyi bizottságban segíthessek. Még hiszek benne, hogy megfelelő kommunikációval minden nézeteltérés megoldható és minden segítséget megtudunk adni mindenkinek, amennyiben módunkban áll.


Dorogi Benjámin

Dorogi Benjámin vagyok, másodéves proginfes hallgató. Már több mint egy éve töltöm be az IK HÖK animátorkoordinátori posztját, ezáltal segítve a kari és HÖK-ös rendezvények problémamentes lebonyolítását. Az elõzõ évben a Szervezõ és Kommunikációs bizottságoknak voltam tagja, elõzõben általános szervezési, utóbbiban pedig szövegírói és egyéb kreatív feladatokat láttam el. Ezen ciklusban a kommunikációs tevékenységet folytatnám a bizottságban, valamint a szervezõi bizottság helyett a tanulmányi bizottságban vállalnék feladatokat, mivel szeretnék kicsit többet foglalkozni a "klasszikus" hallgatói érdekképviselettel, valamint folytatni kívánom az animátorkoordinátorságot.


Faber Dániel

Faber Dániel vagyok, az ELTE IK hallgatója. Fontosnak tartom a hallgatók érdekképviseletét, ezért jelentkezem immáron harmadik alkalommal küldöttnek. Ezidáig az Ellenőrző Bizottságban tevékenykedtem, és úgy érzem, hogy az ez idő alatt szerzett tapasztalatok megfelelően felkészítettek arra, hogy a következő időszakban megfelelően tudjam segíteni a hallgatók életét a Hallgatói Jóléti Bizottság és a Tanulmányi Bizottság tagjaként.


Hortobágyi Mónika

Hortobágyi Mónika vagyok. 2015 szeptemberében kezdtem Programtervező Informatikus szakon. A tanulmányaimat azóta A szakirányos hallgatóként teljesítem. Már első évemben a HÖK tagja lettem, mint az egyik hivatalos fotós. A 2016-os választásokon pedig már küldöttként indultam. Azóta a Tanulmányi Bizottság munkáját segítem, és pár hónapig a Kommunikációs Bizottság tagja is voltam. Számomra fontos, hogy a hallgatók érezzék tudnak kihez fordulni, ha a tanulmányaik során problémába ütköznek, ha úgy érzik hátráltatják a sikeres teljesítésben. Így újra szeretnék a Tanulmányi Bizottság tagja lenni, hogy én is segíthessek.


Horváth Mónika

Horváth Mónika vagyok, az ELTE Informatikai karának hallgatója. Már tanulmányaim első évén próbáltam minél aktívabban kivenni a részem a hallgatói életből, ezért is jelentkeztem animátornak, majd mentornak is. Rövid időn belül animátorkoordinátor lettem, jelenleg pedig Stratégiai és Innovációs alelnökként tevékenykedem. Ezen kívül a Hallgatói Jóléti Bizottság, illetve a Szervező Bizottság munkáját segítettem. Idén is szeretnék újra küldöttként indulni a választásokon, hogy továbbra is segíthessem diáktársaim, részt vehessek a HJB munkájában, valamint hogy újra megpályázhassam a Stratégiai és Innovációs alelnöki tisztséget is. Amennyiben alkalmasnak találtok, hogy az érdekeiteket képviseljem, kérlek, támogassatok szavazatotokkal.


Horváth Norman Balázs

Horváth Norman Balázs vagyok, a Doctol. Szeptemberben kezdtem az egyetemet az IK angol-informatikatanár szakos hallgatójaként. Gólyaként sok csoporttársamnak tudtam segíteni az egyetemmel kapcsolatban felmerült kérdéseikben, és úgy érzem, hogy HÖK- ösként mások problémáit is orvosolni tudnám. Eddigi érdekképviseleti tevékenységeim közé kiemelkedő diákönkormányzati tagságom tartozik, mely közösségnek másfél évig voltam az alelnöke. Volt gimnáziumom az Országos Diákparlamentbe is delegált. Munkámmal a Szervező- és a Külügyi bizottság csapatát szeretném erősíteni, hiszen ez a két terület az, amit a legközelebb érzek magamhoz.


Horváth Rezső

Horváth Rezső vagyok másodéves duális hallgató a BPW-Hungária Kft.-nél. Tavaly vetődött fel először az ötlet, hogy csatlakozzak a HÖK-be az egyik HÖK-ös ismerősöm benyomására. Ekkor még nem csatlakoztam, viszont már próbáltam segédkezni néhány dologban. Amikor már tudtuk, hogy az ELTE-hez fogunk csatlakozni februártól, onnantól már elhatároztam, hogy be szeretnék lépni a csapatba. Ezt követően összeálltunk egy nagyon jó csapatba (leendő HÖK jelöltek) és próbáltunk felzárkózni. Miután csatlakoztunk az ELTE-hez éreztük a ránk szakadó teher súlyát, de szép lassan sikerül felülkerekedni rajta.


Kapás Dorina Anita

Kapás Dorina Anita vagyok. Középiskolai tanulmányaimat a kecskeméti Bolyai János Gimnázium informatikai tagozatán végeztem. Itt kezdett el érdekelni az informatika, illetve a programozás, így 2014-ben felvételiztem az ELTE programtervező informatikus szakára, ahova sikeres felvételt nyertem. Már ebben az évben bekapcsolódtam a közéletbe, mint animátor, később pedig, mint tanulmányi mentor. Jelenleg harmadéves vagyok az Informatikai Kar BSc képzésén. Azért jelentkezem küldöttnek, hogy az IK HÖK Hallgatói Jóléti Bizottságát, illetve a Szervező Bizottságát segíthessem a munkámmal.

Kecskés Bálint

Kecskés Bálint vagyok, Szombathelyen élek születésem óta. Jelenleg második féléves gépész mérnök hallgató. Középiskolai 4 évem alatt végig diák önkormányzat tagja voltam.
A jelentkezésem oka hogy szeretném kivenni a részem a hallgatói önkormányzati munkából, hogy az egyetemi életét egyre jobbá tegyük , és a hallgatókat támogassuk, képviseljük.Kindelmann Balázs

Kindelmann Balázs vagyok, BSc-s hallgató. 2012 óta vagyok a Küldöttgyűlés tagja. Azóta a Kommunikációs és a Szervező Bizottság munkáját segítem. 2015-ben Gazdasági és Pályázati ügyekért felelős Alelnök lettem, tavaly pedig az ELTE IK HÖK Elnökévé választott a Küldöttgyűlés. Ezt a munkát szeretném idén is folytatni. A tavalyi pályázatomban leért célok közül sokat sikerült megvalósítani, vagy
legalább előkészíteni. Szeretném folytatni a munkát és a gyakorlatba átültetni terveket. Fő célom továbbra is a HÖK szerepének és munkájának a köztudatba hozása. Szeretném, hogy ha a Hallgatók tudnák azt, hogy kik vagyunk, mit csinálunk és hogy bármilyen problémájukkal, kérdésükkel, tervükkel, bizalommal fordulhatnak hozzánk. Kérdés esetén nyugodtan írjatok a kindelmann.balazs@ikhok.elte.hu e-mail-címre.


Kovács Péter

Kovács Péter vagyok második féléves proginfes hallgató, első félévben animátorrá avanzsáltam,mert már akkor megfogott az egyetemen a diákok közötti jó légkör hangulata és rájöttem,hogy azzal tudok segíteni mindenkinek valamilyen szinten ha közösségi feladatokat vállalok, és ezt a tevékenységet tovább hordozva később beszállok a HÖK munkájába is. Ennek úgy érzem most lehet itt az ideje így leadnám a jelentkezésem az Ellenőrző Bizottság egyik posztjára,mivel ez a bizottság tűnik számomra a legmegfelelőbbnek.


Lajkó Gábor

Lajkó Gábor vagyok - harmadéves ex-Erasmusos proginf-es hallgató, és a Külügyi Bizottságba jelentkezem.
Már korábban is gondoltam rá, hogy a Hallgatói Önkormányzaton keresztül mobilitásra vállalkozni hajlamos hallgatótársaim segítsem, de mindig elhessegettem a gondolatot egész mostanáig - amikor is a szokottnál nagyobb intenzitással csapott le rám a lelkesedési hullám, hogy tegyek valamit tanulmányaim befejezése előtt a mobilitáson résztvevők alacsony száma ellen, és segítsem a kiutazás megkönnyítését, mobilitási ablakok létrehozását.
Gólyaévem óta külügyi mentor vagyok, szintén közel két éve az ESN ELTE tagja és koordinátora, így az ezek által valamint saját tanulmányi mobilitásom alatt szerzett nemzetközi tapasztalataim révén felkészültnek érzem magam arra, hogy a Külügyi Bizottság munkájához nem csak személyesen hozzájárulni, hanem a bizottság többi tagjával azt továbbfejleszteni is tudjam majd.
Egyetemi életem amolyan ellentmondásosan változó, de mégis konstans módon régóta meghatározó aspektusa a nemzetköziség, és célom, hogy ennek az átlaghallgatók felé terjesztését két frontról is - úgy a tanulmányi és szakmai célú mobilitások, mint a mentorrendszer oldaláról is - egyre jobban támogassa a HÖK is. Azon kevesek közé tartozom, akik már megjárták az Erasmus félév rögös de élményekkel teli útjait, illetve az ESN és a Külügyi Mentorrendszer részéről a fogadó fél szerepét is évek óta sikeresen betöltöm, és biztos vagyok benne, hogy amennyiben az én látószögem is bekerül a Bizottság berkein belülre, és a közös perspektívát az én vízióim által is tovább-bővítjük - az egyetem nemzetközibb és ezáltal érdekesebb, izgalmasabb lehet mindenki számára.


Markó Péter

Markó Péter vagyok, 2015 szeptemberében kezdtem tanulmányaimat a karon, és már abban a félévben elkezdtem részt venni animátor tevékenységben, a vizsga letételét megelőzően. Ez miatt közel kerültek hozzám az IK-s rendezvények, melyek közül a Társas és Szerepjátékos Hétvége a került leginkább közel hozzám, és Németh Helga az eddigi felelős személy abszolválásának hatására felmerült, hogy mint lelkes személy átvehetném a helyét, amit én lelkesen el is végzek, ha bejutok küldöttnek, és a szervező és kommunikációs bizottságokba is. Ezen felül mindenképp szeretnék aktívan tevékenykedni a hallgatók érdekében, hogy minél több és minél minőségibb eseményben lehessen részük.Mikecz Márk László

A nevem Mikecz Márk László ( Locutus ), 1995. Január 29.-én születtem Debrecenben. Általános és középiskolai tanulmányaimat szülővárosomban végeztem, a Fazekas Mihály Gimnázium diákjaként érettségiztem. Jelenleg a tanulmányaimat az ELTE Informatikai Karának „A” szakirányos Programtervező Informatikusaként végzem.

Eddigi tapasztalataim: A hallgatók és a diáktársaim segítésére való kedvem nem az egyetemen jött meg. Már a középiskolában is aktív tagja voltam a gimnáziumi életnek. Mindig próbáltam a hallgatótársaimon, diáktársaimon segíteni. 2015-ben indultam először a választásokon, mint küldött. Szeptemberben a Hallgatói Jóléti Bizottság elnökének választott. Ezt a pozíciót közel 6 hónapig töltöttem be, aztán pedig a Tanulmányi Bizottság elnöke lettem. 2016-ban ismét indultam küldöttnek és megpályáztam a Tanulmányi Bizottság elnöki pozíciót, amit el is nyertem. Idén és szeretném ezt a pozíciót megpályázni.

Motiváció: Számomra és sok más hallgatótársam számára is, a két legfontosabb bizottság az önkormányzatunkban a Tanulmányi Bizottság és a Hallgatói Jóléti Bizottság. A Tanulmányi Bizottság segíti a hallgatók tanulmányaiban való előrehaladását, foglalkozik a tudományos munkával, segíti a hallgatók beilleszkedését az egyetemre és részt vesz az egyetem olyan döntéseiben, ahol a hallgatók véleménye is fontos. Tanulmányaim során több olyan érdekes helyzettel találkoztam, ahol a problémák megoldásában aktívan részt tudtam venni.

Terveim: Munkám során szeretném elkerülni az elhúzódó konfliktusokat, minden esetben fel fogom emelni a hangomat, ha valahol a hallgatók számára előnytelen, szabálytalan helyzettel találkozom. A következő évben is szeretnék a Hallgatói Jóléti Bizottság és a Tanulmányi Bizottság tagja lenni.


Molnár Ferenc Manfréd

2016 februárja óta vagyok tagja az IK HÖK-nek, kezdetben mint kollégiumi referens tevékenykedtem, majd májustól a Hallgatói Jóléti Bizottságban és a Kommunikációs Bizottság tagjaként tevékenykedtem. Szeretnék továbbra is küldött lenni, mert élvezem fölösleges energiáim levezetését a KomBizban való kreatív ötleteléssel és a pályázatok javítását. Eddig is,  ha valaki kérdéssel fordult hozzám elmondtam amivel tudtam segíteni, vagy átirányítottam ahhoz, akitől megkapta a választ a kérdésére és ezt szeretném képviselni a továbbiakban is.


Nemes Balázs

A motivációmra vagy kíváncsi?
Szeretnék tagja lenni az IK Hallgatói Önkormányzatának, mert az évek során hobbimmá vált a hallgatók segítése. Nem utasítok vissza személyes megkereséseket, ahol lehet, konstruktívan állok hozzá a problémákhoz. Több tanszékkel és oktatóval jó kapcsolatban vagyok, A kar életének több szintén tudom aktívan képviselni hallgatótársaimat. Ezt folytatnám idén is.


Nemes Máté

Nemes Máté vagyok, harmadéves osztatlan tanáris hallgató. Két évvel ezelőtt már tagja voltam a Küldöttgyűlésnek, valamint betekintés nyerhettem a Szervező Bizottság és a Hallgatói Jóléti Bizottság munkájába is. Idén ezt szeretném tovább folytatni a Szervező Bizottság és a Kommunikációs Bizottság kötelékében, illetve tapasztalataimat szeretném kamatoztatni Gazdasági és pályázati ügyekért felelős alelnök pozíciójában. Elsődleges célom az, hogy a hallgatóságot és a HÖK-öt közelebb hozzam egymáshoz, így elősegítve mindnyájunk életét az egyetemen.


Németh Klára Anna

Németh Klára Anna vagyok, 2014-ben nyertem felvételt programtervező informatikus szakra. Animátorként már az első évemtől segítettem a Hallgatói Önkormányzat munkáját. Tavaly óta az IK-HÖK Tanulmányi Bizottságának és Szervező Bizottságának a munkáját is segítem. Ezt a munkát szeretném folytatni idén is, épp ezért szeretném továbbra is küldöttként segíteni a hallgatókat.


Rápolti Kitti

A nevem Rápolti Kitti. 1995. 10. 25.-én születtem Miskolcon. Középiskolai tanulmányaimat Budapesten végeztem, a Németh László Gimnáziumban. 2014 szeptembere óta matematika-informatika szakos tanárnak tanulok az ELTE Informatikai Karán. 2014. ősze óta animátorkodom, 2015. tavaszán letettem a mentor vizsgát, valamint ekkor lettem az ELTE IK HÖK küldöttje. Eleinte a Tanulmányi Bizottság és a Szervező Bizottság munkáját segítettem, de 2015. szeptemberében lehetőséget kaptam arra, hogy a Hallgatói Jóléti Bizottság munkájába is belelássak. Azóta teszek azért, hogy a feladatokat megismerjem. 2016. március 1-én megválasztottak a Hallgatói Jóléti Bizottság elnökének. Igyekszem legjobb tudásom szerint ellátni a pozícióval járó feladatokat, és szívesen állok a hallgatók rendelkezésére, mikor az ösztöndíjakkal vagy kollégiummal kapcsolatos problémákkal keresnek meg. Elsősorban azért szeretnék küldött lenni, hogy segítsem hallgatótársaimat és képviseljem az érdekeiket, és hogy folytathassam a munkát a Hallgató Jóléti Bizottságban.


Schwarcz Márton

Schwarcz Márton vagyok, már a hetedik éve járok a Programtervező informatikus szak B szakirányára. Már négy éve vagyok mentor és két éve vagyok küldött. Eddig a Kommunikációs és a Szervező bizottság tagja voltam, de idén a Kommunikációs és a Tanulmányi bizottság munkájában szeretnék részt venni.


Szabó Adrienn

A nevem Szabó Adrienn, 2014 óta vagyok az Informatika Kar hallgatója, ebből két éve külügyi mentor, 2017 februárja óta pedig külügyi főmentor. Fontosnak tartom a nemzetközi kapcsolatok építését és fenntartását, legyen szó akár személyes vagy egyetemek közötti kapcsolatról egyaránt, ezért szeretném a Külügyi Bizottság munkáját segíteni a jövőben küldöttként is. 

———

English:
My name is Adrienn Szabó, student of the Faculty of Informatics since 2014 and a mentor for international students for two years and also Chief Mentor since February 2017. I believe it is important to build and maintain international relations, let it be personal or even a relationship between two universities, thus I want to help the work of the Committee of Foreign Affairs in the future as a representative.


Szalóki Orsolya Xénia

Szalóki Orsolya Xénia harmadéves hallgató vagyok, jelenleg az osztatlan tanárképzésben veszek részt informatika és történelem és alapvető állampolgári ismeretek szakpáron. A gimnáziumomban tagja voltam a diákönkormányzatnak, mint kultúrfelelős, itt az egyetemen pedig első̋ évben letettem az animátor-, és mentorvizsgát. 2015. májusa és 2016. júniusa között töltöttem be a BIT főszerkesztői tisztséget, valamint a Hallgatói Jóléti Bizottságban és a Kommunikációs Bizottságban is voltam bizottsági titkár. Ezekkel a hátam mögött úgy vélem, hogy a Hallgatói Önkormányzat munkájában továbbra is segédkezhetnék. Kreatívnak, barátságosnak és segítőkésznek tartom magam, így nem okozna problémát, ha a társaimmal együtt kellene dolgoznom, segítenem a tanulmányaikat. Tanár szakos hallgatóként pedig még több tapasztalatot jelent számomra ez a lehetőség, ahol tovább fejleszthetem a kommunikációs és a szervezői képességemet.


Tallér Dániel

Tallér Dániel vagyok, 2012 szeptember óta az ELTE IK hallgatója. Az animátorrendszer fennállása óta (2012) animátorként tevékenykedem. Mindig is élveztem a hallgatók segítését és a hallgatói programokon való részvételt. 2014 márciusa és 2015 februárja között az ELTE IK Küldöttje voltam. Ekkora Szervező és a Kommunikációs Bizottság tagja lettem, majd szeptember környékén átkerültem az Ellenőrző Bizottság köreibe, melyet felettébb élveztem. Az elmult 1 évben az Ellenőrző Bizottság tagjaként tevékenykedtem, 7 hónapja pedig az Ellenőző Bizottság elnöke vagyok. Idén újra, az Ellenőrző Bizottság tagjaként kívánok betölteni a küldötti időmet. Számomra a szabályok ellenőrzése és betartása fontos, úgy érzem, ezzel védem és kötelezem is küldötttársaimat, illetve motiválom őket a minél hatékonyabb munkára. Nincs grandiózus tervem a világ megváltására. Apró lépésekkel szeretném javítani a Küldöttek munkáját, segíteni őket a fejlődésében és ötleteik megvalósításában, hogy minél jobb véleménye alakuljon ki a hallgatóknak az ELTE IK HÖK-ről és annak Küldötteiről. Számomra ez jelenti a küldötti létet.


Tóth Bálint

Tóth Bálint, másodéves hallgató vagyok, az Informatikai Kar Programtervező informatikus szakán végzem tanulmányaimat.
A gimnáziumi éveim során részt vettem több Európai Uniós, nemzetközi kooperációs projektben, számos országban. Különböző nemzetiségűekkel dolgoztam, mely során megtanultam együttműködni a legkülönfélébb emberekkel. Számos alkalommal szerveztem a gimnáziumom számára, kisebb csoportoknak külföldi utakat, városnézést, idegenvezetést.
Az egyetemen első félévben kerültem be az animátorrendszerbe, közben pedig én lettem a BIT Magazin fotósa. Később megválasztottak az IK HÖK delegált fotósának, amit azóta is nagy lelkesedéssel, élvezettel és lelkiismeretesen csinálok. Részt vettem a mentorképzésben, az előző félévben mentor voltam. 2016 októberétől én vagyok a Kommunikációs Bizottság elnöke, mely pozíciót nagy beleéléssel és elhivatottsággal töltöm be.
Különböző területeken szerzett tapasztalataim miatt úgy gondolom, hogy aktívan segíthetnék a Hallgatói Önkormányzat munkáját és határozott fellépésemnek köszönhetően eredményesen képviselhetném hallgatótársaim érdekeit. Kreativitásomnak és jóindulatúságomnak köszönhetően segíteném a hallgatókat esetleges problémáikkal és hozzá tudnék járulni egyetemi életük jobbá tételéhez.
Korábbi tapasztalataimből és érdeklődési körömből kiindulva a Kommunikációs Bizottság elnökének szeretnék újra indulni.


Tudlik Zoltán

Tudlik Zoltán vagyok, Informatikai Kar hallgatója 2013 óta. Tanulmányaim során több éven keresztül foglalkoztam a karunkra érkező külföldi hallgatók mentorálásával, ebből egy évet főmentorként töltöttem el. Mesterképzésen szeretnék az EIT Digital programjában részt venni, valamint az ESN ELTEben is aktív szerepet vállalni. Szeretném az évek során gyűjtött tapasztalataimat az Külügyi Bizottsággal közösen kamatoztatni.

———

English:
I am Zoltán Tudlik, student of the Faculty of Informatics since 2013. During my studies I have spent several years mentoring international students and for one year I used to be the Chief Mentor of the faculty. After becoming a Bachelor of Computer Science, I would like to enroll at EIT Digital Master School and be an active member of ESN ELTE. I would like to exploit my gained experience during the years together with the Committee of Foreign Affairs.


Veres Márton

Veres Mártonnak hívnak, 2014 óta tanulok programtervező informatikusként. A Hallgatói Önkormányzat külügyi tevékenységében 2015-óta aktív szerepet vállaltam, mint külügyi mentor, majd küldött, majd Külügyi Bizottsági elnök. Azért indulok a 2017-es választásokon, hogy minél több IK-s hallgatónak felkeltsem a kedvét és segítsem abban, hogy külföldre utazhasson valamilyen mobilitási program keretében, mint az ERASMUS+ vagy a CEEPUS.


Zatkó Nikoletta

Zatkó Nikoletta vagyok, de sokan talán Blackyként ismertek. Tanulmányaimat 2013 szeptemberében kezdtem informatikatanár-magyartanár szakon az IK-n az osztatlan tanárképzés keretein belül. Az egyetemi közéletben 2013 őszétől veszek részt mint animátor, 2014 őszétől pedig mentorként tevékenykedem. 2015 tavaszától Tanárképzési referens voltam és küldöttként képviseltem a hallgatók érdekeit. 2016 őszétől a Szervező Bizottság elnökeként tevékenykedem, ezalatt sok rendezvényt sikerült megvalósítani és fejleszteni. Az elmúlt két évben már küldöttként segítettem a HÖK munkáját, és ez alatt az idő alatt nagyon sok problémával szembesültem. A legfontosabb számomra a hallgatók érdekeinek megfelelő képviselete, aminek érdekében sokszor kerültem és kerülök konfliktushelyzetbe akár a HÖK-ön belül is, de azt gondolom, hogy egészséges és konstruktív mértékben. A Szervező Bizottság elnökeként szeretném folytatni továbbra is a következő ciklusban tevékenységeimet, igyekeznék minél színesebb és változatosabb, hallgatói igényeknek megfelelő rendezvényt létrehozni, illetve az Elnökség tagjaként szeretnék továbbra is kritikusan tekinteni a munkánkra. Ha szavaztok rám, biztosak lehettek benne, hogy munkámat lelkiismeretesen és teljes erőbedobással fogom végezni!


Zatykó Roland

Zatykó Roland vagyok, az Eötvös Loránd Tudományegyetem Informatikai Karának negyedik féléves, programtervező informatikus szakos hallgatója. Az egyetemen jelenleg animátorként és külügyi mentorként is tevékenykedem a tanulás mellett, valamint a Hallgató Önkormányzat Külügyi és Tanulmányi Bizottságának is tagja vagyok. Az idei választáson ismét szeretnék bekerülni a Külügyi és Tanulmányi Bizottságba, mint küldött. Az előbbiben szeretnék egy módot találni arra, hogy a hallgatók pontos információt szerezzenek a külföldi tanulási, illetve szakmai gyakorlati lehetőségekről, és elérni, hogy merjenek ezeken az ösztöndíj programokon részt venni. A Tanulmányi Bizottságban továbbiakban is szeretnék a tanulmányi mentorrendszer csiszolásában, a HKR módosítási folyamataiban részt venni.


Zsinkó Hajnalka

Tanulmányaimat 2014 szeptemberében kezdtem informatikatanár, történelemtanár szakon, az Informatikai Karon. Első évesként sikeresen elvégeztem az animátor- és mentorképzést. Általános iskolai és gimnáziumi tanulmányaim során is mindig kiemelt figyelmet fordítottam arra, hogy segítsek diáktársaimnak. Ezért is vettem részt a diákönkormányzat munkájában először képviselőként, majd a későbbiekben vezetőként is. Az egyetemen másodévesként Titkárként kezdtem segíteni a HÖK munkáját, ezáltal sikerült jobban megismernem az egyetem illetve a hallgatói önkormányzat működését és örömmel vettem részt egy ilyen dinamikus csapat munkájában. Ezért is döntöttem úgy, hogy indulok Küldöttnek az előző választáson. Küldöttként a Tanulmányi Bizottság és a Hallgatói Jóléti Bizottság munkáját segítem jelenleg és a továbbiakban is ebben a két Bizottságban szeretnék segédkezni, valamint a következő ciklusban is szeretném Tanárképzési referensként segíteni a tanár szakos hallgatókat.