Feliratkozás: https://listbox.elte.hu/mailman/listinfo/ik-hallgato

A levelezőlistákra való feliratkozás egyúttal azt is jelenti, hogy a felhasználó az itt meghatározott feltételekkel egyetért, és a használat során azokat betartja. A levelezőlisták kifelé nem nyilvánosak.

Tagok

A levelezőlista tagjai csak ELTE IK hallgatói, a Hallgatói Önkormányzat tisztségviselői és küldöttjei, valamint a kar oktatói és dolgozói lehetnek [*]@[*]elte.hu végződésű email címeikkel. A levelezőlista további tagjairól az ELTE IK HÖK elnöksége dönt.*

Szellemiség

A levelezőlistára küldött leveleid feleljenek meg az ELTE Etikai kódexének. Tilos a listán a politikai tevékenység, az uszítás, a gyűlöletkeltés bármilyen formája. Tilos az emberi méltóságot alapvető módon sértő hozzászólások küldése.
Az Etikai kódex elérhető itt: http://www.elte.hu/file/ELTE_Etikai_Kodex.pdf

Témamegjelölés

A tárgyban a témamegjelölést []-kel jelöld! Egy threadben egy téma legyen, ha új téma merül fel, annak új threadet kell nyitni.

Hirdetések

    1. Állás: A levelezőlistákra csak a karral ipari partneri kapcsolatban álló cégek hirdetései kerülhetnek ki.  Az ipari partnerek listája elérhető itt: hamarosan. Kérjük, amennyiben állást szeretnél kiküldeni, és nem vagy benne biztos, hogy a cég ipari partneri kapcsolatban áll-e a karral, küldj egy emailt a kommunikacio@ikhok.elte.hu email címre, hogy ellenőrizhessük azt.

A listákra történő bármilyen tömeges / kéretlen e-mail (vagyis spam) küldése tilos.

Cél

A levelezőlistáink célja,hogy hallgatóink könnyebben tudjanak információt cserélni egymás között, illetve számukra hasznos információkról értesülhessenek. Kérünk mindenkit, hogy ezt tartsa szem előtt mielőtt a listára ír.

Szabályszegés

Aki a fent említett szabályokat megszegi figyelmeztetést kap a moderátoroktól. A második figyelmeztetés a levelezőlistáról való kitiltással jár.

 

*További tag lehet még, aki már leabszolvált, ezáltal megszűnt a hallgatói jogviszonya, de diplomát még nem szerzett. Ez esetben a kommunikacio@ikhok.elte.hu email címre kell küldeni egy levelet.