Feliratkozás: https://listbox.elte.hu/mailman/listinfo/ik-alumni

A levelezőlistákra való feliratkozás egyúttal azt is jelenti, hogy a felhasználó az itt meghatározott feltételekkel egyetért, és a használat során azokat betartja. A levelezőlisták kifelé nem nyilvánosak.

Tagok

A levelezőlista tagjai azok, akik az ELTE Informatika Karán végeztek, az ELTE IK hallgatói - EHA kódjuk vagy Neptun kódjuk feltüntetésével a Név mezőben (amennyiben nem elte.hu végződésű email címmel iratkoznak fel) -, a Hallgatói Önkormányzat tisztségviselői és küldöttjei, valamint a kar oktatói és dolgozói lehetnek. A levelezőlista további tagjairól az ELTE IK HÖK elnöksége dönt.

Szellemiség

A levelezőlistára küldött leveleid feleljenek meg az ELTE Etikai kódexének. Tilos a listán a politikai tevékenység, az uszítás, a gyűlöletkeltés bármilyen formája. Tilos az emberi méltóságot alapvető módon sértő hozzászólások küldése.
Az Etikai kódex elérhető itt: http://www.elte.hu/file/ELTE_Etikai_Kodex.pdf

Témamegjelölés

A tárgyban a témamegjelölést []-kel jelöld! Egy threadben egy téma legyen, ha új téma merül fel, annak új threadet kell nyitni.

Hirdetések

A listákra történő bármilyen tömeges / kéretlen e-mail (vagyis spam) küldése tilos.

Cél

A levelezőlistáink célja, hogy a végzett hallgatók, adott esetben jelenlegi hallgatóink könnyebben tudjanak információt cserélni egymás között, illetve számukra hasznos információkról értesülhessenek. Kérünk mindenkit, hogy ezt tartsa szem előtt mielőtt a listára ír.

Szabályszegés

Aki a fent említett szabályokat megszegi figyelmeztetést kap a moderátoroktól. A második figyelmeztetés a levelezőlistáról való kitiltással jár.