A hallgatói igényekre válaszként az Informatikai Kar új Demonstrátori és Oktatói Tanulásfejlesztő Rendszert hoz létre, melynek célja azon hallgatók segítése, akik:

  • Nehézségekbe ütköztek tanulmányaik során
  • Nem érzik elegendőnek az óráikat a gyakorlásra
  • Közösségben eredményesebben tudják elsajátítani a tananyagot
  • Vizsgák/ZH-k előtti bizonytalanságuktól szeretnének megszabadulni

A foglalkozások igény szerinti időpontokban lesznek megtartva és látogathatóak rendszeresen vagy alkalmi jelleggel is. Számonkérés, katalógus és követelmények nincsenek, a hangulat közvetlen, az alkalmak menete pedig sokkal kötetlenebb egy hagyományos óránál.

Ha szeretnél élni a lehetőséggel, akkor csatlakozz közösségünkhöz az alábbi linken*: https://facebook.com/groups/elteDEMO, ahol minden aktuális információt megtalálsz.

 

*Amennyiben nincs Facebook-fiókod, írj a demo@ikhok.elte.hu-ra, hogy megbeszéljük, milyen egyéb csatornán tudsz becsatlakozni a közösségbe.

 

 

Tagjaink

Természetesen a rendszer sikeres működéséhez nem csak tudásszomjjal teli hallgatókra, hanem demonstrátorokra és oktatókra is szükség van. Ha szeretnél Te is csatlakozni közénk mint demonstrátor, esetleg a meglévő tagokról szeretnél tájékozódni, akkor azt az alábbi oldalon megteheted: Demonstrátorok és Oktatók